ОСТАННІ НОВИНИ

Перинатальний центр у Львові може отримати кошти на завершення реконструкції

|

Бюджетний комітет Верховної Ради України підтримав ініціативу Львівської обласної державної адміністрації про виділення у 2016 році 106 млн гривень на завершення  реконструкції  Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛОДА.

perynatalnyj_centr

Про це йшлося під час виїзного засідання Комітету ВР з питань бюджету, яке відбулося у суботу, 14 листопада у Львівській обласній державній адміністрації.

“Завдяки рішенню бюджетного комітету та Міністерства  фінансів України цього року на перинатальний центр вже виділено 45 мільйонів гривень. З цих коштів 30 мільйонів ми вже отримали. Проте у наступному році потрібно ще 106 мільйонів гривень, які дозволять повністю завершити реконструкцію цього об’єкту”, – розповів директор департаменту фінансів ОДА Олег Демків.

За словами голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки,  за цих 106 мільйонів до осені 2016 року нарешті вдасться відкрити перинатальний центр. “Чітка позиція та розуміння парламентського комітету з питань бюджету цьогоріч дозволили нам отримати частину коштів на перинатальний центр. Вдалось накрити дах, встановити вікна, у приміщення підведено тепло, завершуються фасадні роботи. І за наступних півтора місяці ми виконаємо всі внутрішні роботи, – сказав Олег Синютка. – І, власне, за ці 106 мільйонів,  до осені наступного року ми б завершили реконструкцію та відкрили перинатальний центр”.

Нагадаємо, що 2 березня, на засіданні Верховної Ради України народні депутати ухвалили Закон України “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2015 рік”. У цих змінах до Державного бюджету передбачено виділення субвенції в сумі 45 млн. грн. на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *