ОСТАННІ НОВИНИ

Горить найбільший ринок в Україні

|

На харківському ринку «Барабашово», – найбільшому в України, сталася грандіозна пожежа.

харків

Горитьпавільйон «Новий вік». Перший поверх майже догорів, полум’я перекинулося на другий. У вогні весь другий поверх. Чути вибухи. Тріскаються шибки. Будівлю оточили співробітники МНС, поліції та місцевої охорони, повідомляє місцеве видання 057.ua.

Незважаючи на небезпеку, торговці-в’єтнамці в істериці намагаються прорватися в палаючу будівлю.харків1

“З криками і бійками прориваються в свої магазини. Хочуть врятувати хоча б частину товару. Плачуть. Кричать на охорону, що вони їх вічні боржники”, – передає з місця події кореспондент 057.

Рятувальники просять закрити всі поруч стоять торгові точки, щоб не було повітряної тяги. Продавці прохання виконують, але повільно, оскільки спочатку намагаються витягнути з магазинів весь товар. На випадок якщо вогонь перекинеться далі.

“Продавці викидають свій товар зі других поверхів на вулицю. Його відразу ж розбирають невідомі люди”, – продовжує кореспондент.

харків0

“Повідомлення про спалах на території торгового центру” Барабашово “надійшло в 9:20. Площа пожежі на даний момент (11-40 – ІФ) становить понад 2 тис.кв.м .. Зараз до гасіння пожежі 20 відділень спецтехніки та 80 чоловік особового складу. За медичною допомогою поки ніхто не звертався “, – сказав кореспонденту агентства” Інтерфакс-Україна “помічник начальника Головного управління ДСНС України в Харківській області Ігор Лупандін.

Причину пожежі рятувальники поки не називають: буде проводиться слідство.

За словами місцевих працівників, можливо на даху загорілася проводка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *