ОСТАННІ НОВИНИ

Савельєв: Другого туру ще не було, а львів’ян вже обдурили

|

Заява блоку БПП «Солідарність» про підтримку на місцевих виборах у Львові Андрія Садового здивувала львів’ян. На думку головного редактора газети «Ратуша», такая заява – це наслідок певної домовленості між «Солідарністю» та «Самопоміччю», які ще донедавна перебували не у надто тісних зв’язках. Про це відомий журналіст повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

савельєв

Подаємо текст в оригіналі:

«БПП “Солідарність” пішла на звичайний галімий договорняк. Мовялв, треба БУДЬ-ЯКОЮ ЦІНОЮ врятувати коаліцію. Той, хто нарадив таке Порошенкові – негідник і чмо. Та й не тільки він.. Порох міг сказати: “хай вирішують львівяни – я НАД процесом”. Але, вочевидь, Андрюшка ТАК ЗАСЦЯВ, що поповз за допомогою до того, кого ще недавно хотів замінити на цій посаді.

Добре про все це сказав Шведа:

ПОЛІТИКА САМОПОМОЧІ КОПІЙКИ ВАРТА В БАЗАРНИЙ ДЕНЬ!!!

Партія Президента Солідарність поширила заяву до львів’ян із пропозицією проголосувати за європейське місто й … підтримати в другому турі діючого голову міста а за сумісництвом й лідера партії Самопоміч – Андрія Садового!

Заява ця викликає більше запитань аніж дає відповідей – особливо в тих, що схильні сприймати політику як боротьбу принципів, а не інтересів!

Й ці запитання насамперед до партії нових політиків з Самопомочі і її лідера, який поміж заняттями загальнонаціональною політикою вирішив зробити зі Львова …європейське місто !!!

1) Якщо між партіями Самопоміч та Солідарність такі тісні партнерські стосунки – то чому Самопоміч не підтримала в Києві голову Солідарності В. Кличка – а мала таки свого кандидата?
2) Чи означає це що Самопоміч і її лідер знімають свої принципові застереження до конституційної реформи – яка начеб-то вела до ще більшої узурпації влади президентом аніж це було раніше?
3) Чи погоджується у зв’язку з тим Самопоміч з особливим статусом Донбасу – проти якого вона так пафосно виступала?
4) Чи ставитиме тепер Самопоміч питання про відставку Генерального прокурора В. Шокіна і про новий склад ЦВК?
5) Чи повернеться Гопко в партію Самопоміч, яку цькували саме за співпрацю з БПП?

І лише одне запитання до Солідарності

1) Чи припиняється розслідування зловживань під час ЄВРО 2012 , ініційоване Президентом? І що буде якщо виявиться, що у них був задіяний діючий міський голова?

Не тримайте, будь ласка, львів’ян за дурнів!!!

Перемога Садового має такий же стосунок до європейського міста – як Солідарність до Леха Валенси!!!»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *