ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники Західного регіонального управління «обіграли» колег

|

Справжній квест із випробуваннями влаштували в Оршанці на Черкащині для дільничних інспекторів Державної прикордонної служби України. У змаганнях визначили кращих прикордонників України. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі  Держприкордонслужби України.

26

Кожен інспектор-прикордонник, екіпірований зброєю та спецзасобами, змагався у водінні транспортними засобами, демонстрував свої знання по виявленню слідів порушника на контрольно-слідовій смузі, пошуку поранених, у наданні їм першої медичної допомоги, стрільбі, бігу й інших вміннях та навичках, необхідних інспектору для виконання завдань за призначенням.

27

Змагання проходили 10-12 листопада на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. За звання кращих боролися інспектори та команди з 5 регіональних управлінь Держприкордонслужби.

28

Самі ж змагання пройшли в два етапи – індивідуальна першість та естафета.

29

Під час першої частини змагань оцінювали індивідуально кожного, а саме – знання теорії та практичні навички. Друга частина проводилась у формі естафети, де показники кожного учасника впливали на результат команди.

30

За підсумками естафети місця розподілились наступним чином: перше місце посіла команда Західного регіонального управління, друге місце зайняла команда Східного регіонального управління, третє – команда Північного регіонального управління.

31

В індивідуальній першості звання кращого інспектора здобув військовослужбовець Західного регіонального управління старшина Строган. Р.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *