ОСТАННІ НОВИНИ

Під час матчу «Україна-Словенія» місто охоронятиме близько тисячі поліцейцських

|

Громадський порядок під час матчу збірних Україна-Словенія у Львові завтра, 14 листопада, забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

поліція

Основну увагу поліцейські приділятимуть площі поблизу стадіону«Арена Львів», центральній частині міста та вокзалам, кудиприбуватимуть вболівальники.

Матч плей-офф відбору Євро-2016 між збірними України та Словенії відвідають близько 34 тисячі вболівальників. Очікується приїзд до Львова п’яти тисяч футбольнихфанів з інших міст України та близько чотирьохсот іноземних вболівальників.Також, за попередньою інформацією, на «Арену Львів» приїдуть Президент України Петро Порошенко та Президент Словенії Борут Пахор. Початок матчу о 19.00.

«Головне наше завдання – це безпека людей. Близько тисячі поліцейських нестимуть службу на площі поблизу стадіону, у центральній частині міста, де вболівальники з інших міст України та іноземці люблять перед матчем подивитись на історичні пам’ятки та посидіти в кафе, а також на вокзалах,куди прибуватимуть футбольні фани», – розповів заступник начальника ГУНаціональної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Маруняк.

Як завжди, на площі перед стадіоном правоохоронці допомагатимуть стюардам виявляти заборонені речі у вболівальників.

«Звідси прохання до усіх, хто планує відвідати матч – ще раз ознайомтесь з переліком предметів,заборонених до пронесення у чашу стадіону, аби потім не залишати їх у камерах схову та не втрачати час», – нагадують у поліції.

Усі громадяни, котрі стануть свідками або жертвами протиправних дій,можуть звертатись до правоохоронців або на оперативну лінію 102.

Нагадаємо, що президент ФФУ Андрій Павленко закликах футбольних фанів бути цивілізованими на матчі «Україна-Словенія».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *