ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівці двоє юних братів грабували дітей

|

Як встановили поліцейські, 16-річний хлопець, котрий 10 листопада пограбував 12-річного школяра (відкрито заволодів його кларнетом), разом з братом причетні до скоєння ще двох пограбувань. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

грабували

Так, 9 листопада близько 14.30, на вулиці Вигоди, двоє братів віком 16 та 19 років, напали на 11-річного учня однієї з львівських шкіл та витягнули у нього з рюкзака обід, який хлопцю спакували батьки – булку та чай. Про це правоохоронців повідомив батько хлопця.

3 листопада у той самий період часу на вулиці Широкій ті ж зловмисники напали на 9-річного хлопчика, учня середньої школи, та заволоділи його мобільним телефоном вартістю 1300 гривень. З письмовою заявою про пограбування до Залізничного відділу поліції звернулась мати школяра.

Встановлено також, що молодший з братів-зловмисників навчається у одній з львівських середніх шкіл, а старший ніде не вчиться і не працює. Брати грабували дітей неподалік від місця свого проживання, а кілька жертв були їх сусідами.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. санкція статті передбачає покарання – штраф, громадські або виправні роботи, або арешт строком на шість місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність братів до скоєння інших злочинів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *