ОСТАННІ НОВИНИ

Футбольний клуб «Львів» хочуть відновити

|

ФСК “Львів” подав заявку на виступи у другій лізі України. Про це повідомляє Футбол 24.

фк

Як виявилось, ФСК “Львів”, який подав заявку, – той самий клуб, який із 1992 до 2001 року виступав у різних лігах української першості. Тоді ФК “Львів” пройшов шлях від перехідної (третьої) ліги до першої Ліги України, фінішувавши у 2001 році на високому 5 місці.

Сьогодні ж, під завершення 2015-го року, старий-новий ФК “Львів” вирішили повернути на футбольну карту України.

Як розповів засновник ТзОВ ФК “Львів” і виконавчий директор ФСК “Львів” Ростислав Заремба, ініціатором відродження ФК “Львів” (1992) стала група його партнерів за сприяння Федерації футболу Львівської області. До слова, Ростислав Заремба також є заступником голови Львівської федерації футболу.

“Якщо ми пройдемо атестацію, то теоретично можемо вже з наступного сезону виступати у другій лізі України. ФСК “Львів” – це клуб, який існував у Львові із 1992 по 2001 рік, президентом якого був Олександр Діденко. Цей клуб не має жодного юридичного стосунку до ФК “Львів”, президентом якого був Юрій Кіндзерський. Юридична особа ФСК “Львів” нікуди не зникала, вона мала інші назви, але існувала”, – розповів Ростислав Заремба,.

Як стало відомо, відроджений ФСК “Львів” існує лише в проекті. Наразі в ініціаторів відродження команди немає ні гравців, ні стадіону, на якому виступатиме клуб, ані імен потенційних спонсорів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *