ОСТАННІ НОВИНИ

ФСБ «зачистила» соцмережі росіян, які загинули на Донбасі  

|

Федеральна служба безпеки Росії видалила в соціальних мережах сторінки нещодавно загиблих на Сході України громадян Російської Федерації. Про це сьогодні, в ефірі «5 каналу» під час марафону «Україна понад усе» заявив начальник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

likvidaciya-FLP

Коментуючи оприлюднені українською стороною докази участі російських громадян у нещодавніх збройних сутичках на Донбасі, зокрема, біля Зайцевого, він повідомив, що загиблі росіяни свого часу проходили службу в лавах збройних сил РФ.

«Буквально вчора представники Федеральної служби безпеки, реалізуючи певні контрміри, зачистили сторінки цих бійців у соціальних мережах задля того, щоби приховати від суспільства, від світової спільноти сам факт того, що ці бійці, які загинули в бою на Сході нашої країни є громадянами Російської Федерації», – розповів речник Генштабу.

Нагадаємо, йдеться про оприлюднені Генштабом сьогодні особисті дані ще одного убитого на Донбасі російського диверсанта. Знищений днями на Луганщині найманець походив із Кіровської області РФ і був ветераном бойових дій. Крім того, днями на місці бою з терористами під Донецьком було знайдено тіло та особисті речі росіянина з Чукотки.

Фото: gc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *