ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збереться шкільна асамблея ООН

|

Уже скоро, 13 та 14 листопада, громадська організація Інститут Суспільних Ініціатив, за підтримки Міністерства молоді та спорту України та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради організовують у Львові першу Шкільну Модель ООН, яка пройде на базі школи-ліцею «Оріяна» та збере під своєю егідою більше 50 молодих людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ООН

Модель ООН  – це освітня ролева гра, в ході якої імітується засідання різних органів системи ООН. Її учасники виступають в ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації Об’єднаних Націй з дотриманням реальних правил процедури.

Захід відвідає заступник міністра молоді та спорту Сергій Митрофанський.

«Ми дуже раді, що нам вдається поширювати інноваційні та такі потрібні освітні заходи у школи. Хочемо культивувати в учнів бажання до подібних заходів міжнародного розмаху та значення. В світлі того, що Україна наступного року буде входити до складу Ради Безпеки ООН, ставимо за мету, збільшити інтерес молоді до цього органу. Раді, що даний захід привернув увагу та отримав інформаційну підтримку Міністерства молоді та спорту», – зазначив організатор події Тарас Репицький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *