ОСТАННІ НОВИНИ

Місце, де вмирали люди під час Євромайдану, перетворили на караоке-бар

|

У Будинку провспілок на столичному Майдані Незалежності, який під час Революції гідності згорів майже вщент, відкрився ресторан із караоке. Про це повідомляє 24tv.ua.

кафе

“Там, де майже 2 роки тому гинули люди, – тепер співають і танцюють. В одному із символів Революції гідності – Будинку профспілок – відкрився розважальний заклад”, – йдеться в телесюжеті.

Журналісти інформують, що напередодні другої річниці Майдану у Будинку профспілок відкрили ресторан “Елькафа” – з танцями і караоке.

У Федерації профспілок від кафе відмежувались. Частина погорілого будинку, де з’явився ресторан, належить Київській Раді профспілок. ЇЇ очільник Валентин Мельник ситуацію не коментує. Небагатослівні і його підлеглі.

Здивовані появою кафе й у Київській міській адміністрації. Чиновники стверджують, що жодних дозволів не давали, а тому не виключають втручання в цю справу правоохоронців.

Будинок профспілок – це частина майбутнього меморіального комплексу “Територія Гідності”. Раніше на першому поверсі тут навіть планували Музей Майдану і Свободи. Та сьогодні, кажуть у Федерації профспілок, на завершення ремонту не мають грошей. А про музей – ніхто не згадує.

У ніч на 19 лютого майже 2 роки тому Штаб національного спротиву Євромайдану, який розташовувався в Будинку профспілок, підпалив спецпідрозділ “Альфа”. Споруда перетворилась на згарище. Загинули люди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *