ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські слідкуватимуть за переповненими маршрутками

|

Керівництво львівської поліції  задля безпеки дорожнього руху на львівських вулицях провело спільну зустріч  з львівськими перевізниками. Про це під час сьогоднішнього брифінгу розповів начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, інформує кореспондент Львівського порталу.

Зозуля

За словами Ю. Зозулі, така зустріч була проведена, адже львівські водії частенько полюбляють порушувати правила дорожнього руху, ставлячи в небезпечне становище життя пасажирів.

«Всі ми прекрасно знаємо, що львівські водії зазвичай їздять дуже небезпечно і поводяться нахабно.  Тому ми нагадали перевізникам, що водії маршруток і автобусів перш за все мають думати про життя людей, а не заробіток грошей. Тому до їхніх порушень ПДР ми будемо ставитися дуже жорстко. Це стосується як зупинок в недозволених місцях, так і переповнених маршруток, а також порушення інших ПДР», – розповів Ю. Зозуля.

Відповідаючи на запитання журналіста Львівського порталу, як саме виглядатиме боротьба з переповненими маршрутками у Львові, Ю. Зозуля зазначив, що це не зовсім зона їхньої (поліції, – ред.) відповідальності, а тому, швидше за все, перевізникам робитимуть зауваження.

«Зате водіїв маршруток, які порушуватимуть правила дорожнього руху, ми будемо штрафувати», – додав Ю. Зозуля.

Фото: portal.lviv.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *