ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабандисту не вдалось вивезти до Польщі велику партію сигарет

|

Сьогодні, вночі, працівники Львівської митниці ДФС у вантажівці знайшли майже 4  тис. пачок сигарет. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні ДФС у Львівській області.

сигарети

Прихований від митного контролю товар знаходився у кабіні вантажного автомобіля.  Його намагався вивезти в Республіку Польщу громадянин України, водій одного з приватних підприємств. До митного контролю він подав документи, згідно з якими він перевозив «Плети з соняшникової макухи для спалювання» з Рівненської обл., на адресу одного з  підприємств  у Польщі. Після візуального огляду автомобіля у митників  виникла підозра, щодо можливого переміщення  у транспортному засобі товарів з приховуванням від митного контролю. Автомобіль було направлено до боксу поглибленого огляду. Там спільна оглядова група митників і прикордонників  у кабіні сідельного тягача в спеціально виготовленій порожнині і виявила сховок з сигаретами українського та білоруського виробництва.

сигарети1

За ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, за цим фактом складено протокол. Товар та вантажівку затримано, їх вартість буде встановлено додатково. Справу передано до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *