ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з Ізраїлю повертається інспектор, яка підірвалась на гранаті

|

Наступного тижня капітан української міліції Надія Андрухів, яка була важко поранена під час вибуху біля дільничного пункту міліції 14 липня у Львові, повертається в Україну. Дівчина перебувала на лікуванні у найкращих клініках Ізраїлю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Надія

Нагадаємо, що 19 липня, з ініціативи Президента України Петра Порошенка, постраждалу доставили на лікування до ізраїльської державної клініки “Рамбам”, де вона перебувала у реанімації. Стан молодої дівчини був дуже складний і для збереження життя українським лікарям довелось видалити частину кишківника, селезінку, а також ампутувати їй ногу. Згодом капітана міліції перевели до клініки “Еліша” для подальшого лікування.

Увесь цей час разом із мамою Надія перебувала в м.Хайфа. Комфортні умови проживання та догляду в Ізраїлі забезпечив медичний центр “Хорев”.

Опісля Надія Андрухів успішно витримала операцію на суглобі ноги у медичному центрі “Іхілов” в Тель-Авіві. Наразі  українці нічого не загрожує, вона перебуває під доглядом спеціалістів. Також для Надії виготовили протез, завдяки якому вона самостійно пересувається.

Зазначимо, що загальна вартість лікування у медичних закладах Ізраїлю складає понад 100 тис дол. США. Усі фінансові питання вдалось вирішити завдяки особистому сприянню Глави української держави та підтримки Уряду Ізраїлю.

Зокрема, транспортування потерпілої до Ізраїлю, а також вартість лікування в одній із клінік, перебування в Ізраїлі Надії та її матері оплатив Благодійний фонд Петра Порошенка. Водночас, ізраїльська сторона, за домовленістю між Президентом України та Прем’єр-міністром Ізраїлю, взяла на себе витрати із лікування дівчини у державних медичних центрах “Рамбам” та “Іхілов”.

Як відомо, Надія Андрухів – 31-річна міліціонер, яка постраждала внаслідок терактів, які сталися у Львові 14 липня. Львівський портал повідомляв про важкий стан потерпілої.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *