ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисники крали дизпальне через врізку в нафтопродуктопровід

|

Працівники Турківського відділення поліції, неподалік траси Львів-Ужгород, виявили врізку в нафтопродуктопровід, за допомогою якої зловмисники викрадали дизельне пальне. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

1339939

Врізка, яку поліцейські виявили 9 листопада, була розташована на глибині 70 сантиметрів. Двадцятиметровий шланг, закопаний у землю та протягнутий на 20 метрів від центральної труби, закінчувався прикріпленим до нього шаровим краном. Очевидно, зловмисники періодично приїжджали до врізки з ємністю, відкривали кран і у такий спосіб викрадали дизпаливо.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.292 (пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів) ККУ. Зловмисникам загрожує до 5 років тюрми. Триває досудове розслідування.

Фото: zaxid.net

 

Коментарі

  1. Чому про це відразу трублять . невже поліцейські не могли організувати засідку , щоб на гарячому впіймати злодіїв . Мало їх вчили .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *