ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує міжнародний семінар з айкідо йосінкан

|

Айкідзини з усієї України матимуть у Львові прекрасну можливість робити айкідо під керівництвом досвідчених майстрів, чиї імена є легендами в світі сучасних бойових мистецтв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

65-dEmdr-5M

Цього разу 34-й міжнародний семінар з айкідо йосінкан, який проводитиметься протягом чотирьох днів, а саме з 12 по 15 листопада 2015 року у ВЦ «Шувар Експо» (вул. Хуторівка, 4-Б), особливий не тільки тим, що проводить його всесвітньо відомий майстер Жак Пайєт (7 Дан Айкідо Йосінкан, Кіото, Японія), але і тим , що вперше в рамках міжнародних будо-семінарів в Україні має відбутися презентація першого українського перекладу книги засновника та великого натхненника Ґодзо Шіоди «Айкідо шюґьо. Гармонія в протистоянні».

«Я бачу скільки зусиль щоразу докладають люди, які розвивають айкідо у нашому місті і знаю як багато зусиль потрібно для того, щоб досягти успіху в цьому виді спорту. Тому і ми зробимо все можливе, щоб учасники та гості заходу відчули його неймовірну атмосферу та бойовий дух», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Ця подія вперше відбудеться у формі відкритого тренування, що дасть змогу усім бажаючим представникам преси і не тільки відчути атмосферу АйКі на татамі.

Із програмою заходу можна ознайомитись на сайті aikido.lviv.ua.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *