ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилася онлайн-карта з ремонтами доріг

|

Міністерство інфраструктури України створило онлайн-карту про ремонти доріг. Про це повідомив директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

175fdf3b9432c6e3952b3cf98ee5bda1_1446800743_613x344

 

«Обіцяли опублікувати інформацію про ремонти доріг за 5 років назад та плани на 5 років вперед. Зроблено у табличному вигляді. Тепер наносимо ці дані на карту, для наочності.

Наразі нанесли всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій. В процесі нанесення даних по ремонтах за бюджетні кошти – дороги Карпатського краю вже є.

Також ви можете бачити карту доріг міжнародного значення. Зараз наносимо мережу доріг національного значення.

Додали також основні транспортні коридори. Чотири Захід-Схід, та чотири Північ-Південь, а також дороги зони АТО. Включити їх можна шляхом вибору відповідних пунктів у меню зліва.

Наразі працюємо над інтеграцією всіх даних на сайти популярних картографічних сервісів, а також пишемо ТЗ для гео-інформаційної системи. Тож ваші побажання та ідеї будуть дуже доречні!», – написав він.

Оглянути карту можна тут https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zcpD6Ni33oNY.kr4cpyxgkxnQ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *