ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового судитимуться з перевізником через наліпки Кошулинського

|

Львівська міська рада подала позов до суду на фірму-перевізника «Успіх БМ» через наліпки на маршрутках з прізвищем «Кошулинський». Про це Львівському порталу повідомив директор компанії «Успіх БМ» Юрій Мельник.

1372150_1398157 (1)

Судове засідання відбудеться о 15 годині у Франківському районному суді. Офіційного повідомлення про засідання не було, представників фірми попередили про нього буквально за декілька годин. Працівники компанії побоюються упередженості судді.

На підприємстві «Успіх БМ» запевняють, що ці наліпки – це лише волевиявлення колективу та водіїв, але аж ніяк не політична реклама.

«Ми не вважаємо, що це політична реклама. Нещодавно кандидат на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський мав зустріч у нас на підприємстві з трудовим колективом. Після цього водії, які вирішили підтримати цього кандидата, вирішили наклеїти такі наліпки на свої транспортні засоби», – пояснює директор компанії «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Як зазначає перевізник, належного повідомлення про суд керівники цієї компанії не отримували.

«Ми про суд дізнались в останній момент. Про засідання нас повідомив помічник судді по мобільному телефону, сказавши, що сьогодні о 15 годині засідання», – зазначив Юрій Мельник.

Як Львівський портал вже повідомляв, ТОВ «Успіх БМ»нещодавно домігся перемоги над міською владою у суді:  дії Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради щодо розірвання угоди з перевізником визнали протиправними . 

Фото: zaxid.net

Коментарі

  1. Юра Львів . Маршрутки будуть краще прибирати коли усі Львівські чиновники на роботу і з роботи будуть їздити цими маршрутками а не службовими автівками .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *