ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом доби терористи 33 рази стріляли в бік сил АТО

|

Розпочинаючи з 18 години 9 листопада терористи 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік позицій українських військ. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у соціальній мережі Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

донецькі терористи  24tv.ua

«На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 11 разів обстрілювали Піски, сім разів Опитне, чотири рази відкривали вогонь по Мар’їнці, три рази – по Авдіївці, три рази – по Красногорівці», – йдеться у повідомленні.

Крім того, зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь у бік Невельського і Кам’янки, а з озброєння БМП-2 та зенітних установок по Верхньоторецькому.

На Артемівському напрямку, всупереч Мінським домовленостям, російсько-терористичні війська двічі відкривали вогонь зі 120-мм мінометів по Попасній та Богуславському.

«Терористи з гранатометів чотири рази вели прицільний вогонь по наших військових у районі Новгородського та Мар’їнки, а на Маріупольському напрямку по Широкиному застосували не лише гранатомети та стрілецьку зброю, а й заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети», – зазначили у штабі АТО.

Нагадаємо, керівник прес-центру Генштабу Владислав Селезньов повідомив, що ввечері в районі Донецького аеропорту бойовики обстрілювали позиції українських військових із зенітних установок і станкових протитанкових гранатометів СПГ-9.

Фото: соціальні мережі, 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *