Бійці батальйону «Львів» відправились у зону АТО змінити колег

|

Бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» в порядку ротації вирушили у зону бойових дій на схід України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

35

У місці несення служби бійці батальйону «Львів» забезпечуватимуть охорону громадського порядку, об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, нестимуть службу на блокпостах, а також виконуватимуть інші завдання командування АТО.

33

В дорогу поліцейських проводжали заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Маруняк, начальник управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Андрій Гребенюк, товариші по службі, друзі та рідні.

34

«Зараз у зоні бойових дій, куди ви відправляєтесь, затишшя. Але затишшя відносне. Крім того, постійно надходять повідомлення про загиблих та поранених, котрі підірвались на розтяжках. Тому наголошую – виконуючи завдання командування, будьте максимально обережними і повертайтесь додому живими та здоровими», – сказав Сергій Маруняк.

Невдовзі з зони АТО додому на відпочинок повернуться бійці батальйону «Львів», яких на бойовому посту замінять їх товариші, котрі вчора вирушили на схід України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *