ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові жінка хотіла зарізати таксиста

Андрій Котенський, Львівський портал

|

На вихідних у Львові трапився курйозний випадок – на місцевого таксиста накинулася з ножами «підігріта» алкоголем клієнтка. Про це Львівському порталу повідомило джерело на фірмі перевізника.

17

За словами потерпілого, він приїхав на виклик на Левандівці, де в його авто сіло двоє «захмелілих» подруг. Дорогою до пункту призначення у однієї пасажирки із водієм виникла словесна перепалка, вона вийняла із сумки кухонного ножа та приставила до його живота.

18Досвідчений водій не розгубився та зумів відібрати холодну зброю. Однак жінка витягла із сумки другого ножа і з ще більшою силою накинулася на водія.

Усе відбувалося на ходу автомобіля по вулиці Виговського. Після екстреної зупинки таксі жінки вискочили з салону. Нападниця впала з тротуару на дорогу просто перед колесами авто та травмувала ногу. Далі жінка намагалася переповзти дорогу, де курсували автомобілі, але її відтягли на безпечне місце небайдужі пішоходи, які стали випадковими очевидцями інциденту та викликали поліцію.

19На місце події прибули екіпажі патрульних та медиків, які шпиталізували нападницю із підозрою на перелом ноги. Згодом водій написав відповідну заяву про напад у Залізничному райвідділі міліції. Із його авто вилучили одразу чотири кухонні ножі нападниці, два із яких він відібрав голіруч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *