ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські позичили гроші пограбованому чоловіку на дорогу додому

|

Патрульні допомогли пограбованому чоловіку доїхати додому. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

вкрав гроші

Патрулюючи в сквері на вулиці Виговського, поліцейські побачили, орієнтовно о п’ятій ранку, чоловіка, який лежить на лавці. У нього було розсічена голова. Чоловік підвівся і розповів, що його пограбували, а гроші на дорогу додому в місті Мостиська, що на Львівщині, йому підвезуть зранку. Від допомоги лікарів відмовився.

На запитання, чому не звернувся до правоохоронців і не написав заяву, відповів, що не бачив нападників. Купував собі їжу, а вони підійшли ззаду вдарили по голові і забрали усі гроші. Телефон і паспорт залишили.

Патрульні вирішили не залишати на призволяще потерпілого. Зателефонували до колег, які патрулюють біля залізничного вокзалу, аби ті прилаштували його у залі очікувань. Також, патрульний дав чоловікові 50 гривень на дорогу додому. Чоловік пообіцяв повернути гроші. Зранку він зателефонував з маршрутки і повідомив, що з ним усе гаразд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *