ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знайшли рештки 4 воїнів Другої світової війни

|

На Львівщині віднайшли останки ще чотирьох вояків Другої світової війни. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

unnamed (1)

До голови Львівської обласної ради звернулася громадська організація Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять» з проханням допомогти у пошуках родин загиблих у роки Другої Світової війни вояків.

Під час пошукових робіт на території області Товариство «Пам’ять» віднайшло рештки чотирьох вояків – учасників Другої Світової війни.

Павлишин Роман, народився 9 листопада 1921 року, місце народження невідоме(ймовірно Галичина), служив в українській добровольчій 14 дивізії зброї СС «Галичина» в 30 піхотному полку, помер 15 липня 1944 року від отриманих ран і був похований у місті Буськ Львівської області.  Там же були поховані Дяков(ів) Олександр (Diakow Alexander), народився 24 вересня 1913 року, місце народження невідоме і Юрчик Йосип (Jurczik Josef), народився 10 липня 1905 року, місце народження невідоме, які служили в добровольчому підрозділі Будівельного батальйону німецьких збройних формувань, обоє померли 11 квітня 1944 року від отриманих ран. Тимчишин М…….., народився …… 1914 року, в місті Бучач Тернопільської області, або його околицях, служив у Польському війську, загинув у вересні 1939 року і похований біля села Воля-Добростанська Яворівського району Львівської області.

Відтак облрада звертається до родичів загиблих вояків, а також до людей, які їх знали звертатися до громадської організації Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять» за адресою 79041, м. Львів, вул. Медведського, 7/7 або за телефонами (032)2925461, 0984578819.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *