ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський фольк-гурт заспіває поезію Антонича та Лепкого

|

У суботу, 14 листопада, в залі з роялем арт-кав’ярні «Квартира 35» відбудеться концерт львівського фольк-гурту «Перекоти поле». Музиканти відіграють як ранні, так і абсолютно нові композиції. Зокрема, прозвучать пісні на тексти українських поетів Богдана Лепкого та Богдана-Ігоря Антонича.

unnamed (12)

Гурт «Перекоти Поле» існує з 2011 року. За цей час колектив відіграв на багатьох фестивалях, неодноразово брав участь у різних мистецьких атракціях: літературних читаннях, імпровізаційних концертах, перфомансах, зокрема й виступав на етно-джазовому фестивалі «Флюгери Львова».

Особливістю музики «Перекоти Поля» є поєднання етнічних і авторських текстів із сучасною експериментальною акустичною музикою та використанням інструментів різних народів світу. Цієї осені гурт організовує міні-тур містами Західної України, де всі охочі зможуть познайомитись з його творчістю. А ті, хто вже знайомий, прийти і ще раз послухати. Тож не проґавте нагоду провести осінній вечір в теплій, домашній атмосфері, сповненій оригінальних ритмів, гармоній та вокальних партій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *