ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни визначать, де у місті бракує дитячих зон

|

Із 6 до 13 листопада мешканці Львова мають можливість взяти участь в електронному опитуванні «Дружні до дітей! Де є потреба у створенні дитячих зон?».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

7

«Це опитування дозволить нам залучити більшу кількість батьків до загальноміської ініціативи «Місто дружнє до дітей». На першому етапі цієї ініціативи було визначено перелік закладів харчування, які в пріоритетах своєї діяльності та існування створили комфортні умови перебування для батьків та їх малюків. Таким закладам було вручено наліпки на вітрини, щоб мешканці та гості міста візуально бачили місця, де буде комфортно дітям. А тепер, за допомогою цього опитування, спільно з батьками ми хочемо визначити в яких громадських місцях потрібно створити окремі дитячі зони», – начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР зазначив Володимир Шнайдер.

Для участі потрібно перейти за посиланням і заповнити коротку форму:https://docs.google.com/forms/d/1sann7kyHI-4Zgy-DEV9n2wYFB3MkKvTQ-Zy8qzTur6Q/viewform

Фото: designland.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *