ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам пропонують по-мистецьки поглянути на сирітство

|

У п’ятницю, 13 листопада, у Львові відбудеться відкриття мистецької виставки в рамках соціально-культурного проекту «Відкриваємо двері дітям», який присвячений проблематиці виховання дітей в інтернатних закладах. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Home&Hope_exhibition

У той час, як суспільство подарувало собі відчуття свободи, 80 тисяч дітей досі замкнені в інтернатах без можливостей для реалізації своїх прав і потенціалу. Громадянська кампанія «Відкриваємо двері дітям», що стартувала в Україні 2013 року, покликана змінити цю ситуацію – консолідувати зусилля громадянського суспільства заради впровадження системних змін в соціальній політиці, що призведуть до відмови від інтернатного догляду дітей. Держава складається з громадян, а отже кожен з нас має усвідомити відповідальність за долі тисяч дітей.

Соціально-культурний проект «Відкриваємо двері дітям» – це спроба мистецькими засобами привернути увагу суспільства до проблеми виховання дітей в інтернатах. У проекті взяли участь фотограф-документаліст Олександр Глядєлов, художники Юрій Кручак, Олександр Курмаз, Аліна Півненко, Група GAZ, Антон Логов, Олександра Жумайлова, Анастасія Тиха, Соломія Блага, Наталія Раїник та Канащук Вадим. Проект організовано Представництвом благодійної організації «Надія і житло для дітей» в Україні.

Соціально-культурний проект «Відкриваємо двері дітям».

З 13 по 22 листопада, вхід вільний.

Музей Ідей, вул. Валова, 18А.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *