ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на безкоштовні бізнес-тренінги

|

Охочих започаткувати власну справу запрошують на останній цього року курс тренінгів «Вчимося бізнесу» від міського управління економіки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

pic03

 

Курс проходитиме з 16 до 27 листопада і охоплюватиме 10 занять, тривалістю 3 години кожен – з 10.00 до 13.00 год. Місце проведення: Перша львівська Медіатека (м. Львів, вул. Мулярська 2а).

Тренінги проводитимуть на такі теми: «Логістика започаткування підприємницької діяльності», «Організаційно-правові форми підприємницької діяльності», «Дослідження та аналіз ринку», «Ефективні комунікації, презентаційні навички, робота в команді», «Основи маркетингу», «Система оподаткування та звітність», «Фінансове планування», «Громадсько-ділові відносини (паблік рілейшнз-PR)», «Менеджмент», «Бізнес-план: структура та основні розділи».

Для реєстрації на тренінги необхідно заповнити заявку ( Заявка на участь у курсі тренінгів «Вчимося бізнесу»: ПІП, місце роботи, контакти) та надіслати її на електронну пошту e-mail: [email protected]

Фото: okaluge.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *