ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львівські патрульні робитимуть селфі на фестивалі добра «Червоні носики»

|

Сьогодні,8 листопада у Львівському палаці мистецтв відбудеться фестиваль добра «Червоні носики». На заході буде безліч розваг. Туди запрошують батьків з дітьми, та навіть поліцейських. Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі Патрульної поліції Львова.

копи - червоны носики

 

За зібранні кошти ініціатори планують закупити центрифугу з охолодженням, ротор і медичні аксесуари для неї – для якісної діагностики патології згортання крові. Це обладнання встановлять у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Апарат підвищить рівень виживання дітей, які лікуються у трьох відділеннях цієї клініки.

Вже о 13:00 дітки,які прийдуть на фестиваль, зможуть зробити «селфі» з поліціантами, які фотографуватимуться в червоних носиках. Також, поліцейські проведуть конкурс та поспілкуються про правила дорожнього руху.
«Червоний носик» – світовий символ добрих справ. Ідею, реалізувати червоні носики та одягати їх на підтримку знедолених, придумала англійська благодійна організація «Розрядка сміхом». Перший раз «День червоного носа» провели у 1988 році, тоді вдалося зібрати 15 000 000 фунтів стерлінгів. Тепер «День червоного носика» поширений і в інших країнах світу.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *