ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям рекомендують утриматись від польотів на Мальдіви

|

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України, які мають намір здійснити поїздку на Мальдіви, стежити за розвитком безпекової ситуації в цій країні та, у разі її погіршення, відкласти заплановану подорож. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МЗС.

мальдіви

У зв’язку з загрозою національній безпеці з 4 листопада президентом Мальдівської Республіки запроваджено надзвичайний стан терміном на 30 діб.

Тим громадянам, які перебувають на території Мальдівської Республіки, рекомендується виявляти підвищену пильність та обережність, неухильно дотримуватися рекомендацій місцевих органів влади та поліції, уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту та демонстраціях.

У разі потрапляння у надзвичайні або критичні ситуації під час перебування на Мальдівах, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Республіці Індія, до зони відповідальності якого належить ця країна (тел.: +91 882 629 72 18, електронна пошта: [email protected]), або телефонувати на цілодобову «гарячу лінію» МЗС: (+38 044) 238 16 57

Нагадаємо, на Мальдівах на місяць оголосили надзвичайний стан у зв’язку з антиурядовими протестами.

Фото: www.more-turiv.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *