ОСТАННІ НОВИНИ

Моґеріні відвідає Україну

|

Наступного тижня Високий представник ЄС із закордонних справ і безпекової політики Федеріка Моґеріні відвідає Україну. Її візит є частиною туру країнами-учасницями Східного партнерства. Про це Львівському порталу повідомили у Представництві ЄС в Україні.

8

У понеділок у Києві Моґеріні зустрінеться з президентом Петром Порошенком, прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком і міністром закордонних справ Павлом Клімкіним. Також високий представник ЄС проведе зустрічі з головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом і представниками політичних фракцій парламенту. Окрім того, Моґеріні зустрінеться з організаціями громадянського суспільства та лідерами кримських татар.

Також у рамках візиту передбачено проведення спільного прес-брифінгу з Порошенком. Деталі прес-брифінгу буде надано прес-службою Адміністрації Президента України.

У вівторок Федеріка Моґеріні відвідає Грузію.

Як відомо Україна і Грузія – дві з шести країн-учасниць Східного партнерства. Обидві держави підписали Угоди про асоціацію, включно із глибокими і всеосяжними зонами вільної торгівлі, з ЄС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *