ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили центр підтримки підприємництва для ІТ-стартаперів

|

Львів підтримує розвиток креативних просторів та нових стартапів. Сьогодні відбулось відкриття центру підтримки підприємництва iHUB Lviv. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

unnamed

Як розповів Максим Лисак, керівник проекту, у новому центрі зможуть працювати більше 80 креативних людей. Загалом протягом року тут планують організувати понад 70 інтелектуальних подій.

unnamed (1)

iHUB – центр підтримки підприємництва для ІТ-стартаперів. У цьому центрі будуть будувати перетини між креативними індустріями та ІТ (дизайн, архітектура, фотографія, фільми). Основною метою є сприяння у створенні продуктових компаній, які займатимуться втіленням бізнес-проектів від ідеї до бізнесу.

unnamed (2)

Послуги які надаватиме центр:

-коворкінг – місце, де буде сконцентрована талановита молодь (80 ІТ-шників, підприємців, дизайнерів, представників інших креативних індустрій);

-події – безкоштовні тренінги та майстер-класи з підприємництва та розвитку власних проектів;

-менторство – успішні підприємці, об’єднанні в мережу, приходитимуть на зустрічі, щоб надихати та ділитися досвідом з найперспективніших проектів;

-фінансування – кращі проекти отримають можливість отримати грант для представлення своїх проектів на закордонних інвестиційних виставках та брати участь в інвестиційних конференціях, які будуть проводитися в iHUB Lviv.

Зараз завершилася 1-а фаза інвестицій, яка передбачала ремонт та обладнання 1-го та 2-го поверху приміщення. Загальний бюджет 1-ї фази становить 110 000 дол.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *