ОСТАННІ НОВИНИ

Обуреним львівським  фанам дали додаткові квитки на матч Україна-Словенія

|

Федерації Футболу України передала Львову 840 додаткових квитків на матч Україна-Словенія. Про це повідомив директор “Арени Львів” Денис Ринський на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

L'VIV, UKRAINE - JUNE 09: A general view during the UEFA EURO 2012 group B match between Germany and Portugal at Arena Lviv on June 9, 2012 in L'viv, Ukraine. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

«Дякую Федерації Футболу України за те, що швидко відреагувала на львівський накал пристрастей щодо квитків на Збірну.  Вболівальники збірної Словенії вибирають лише половину своєї квоти, а тому 840 квитків, що залишилися, Федерація передає на Львів. Цієї кількості квитків якраз вистачить для того, аби виконати обіцяне мною перед обуреними вболівальниками, котрі у вівторок блокували Стрийську. Люди організувалися та сформували список, за яким у звичний спосіб (заповнені анкети, не більше 4 квитки в одні руки) вони отримають квитки. Відбудеться це за місцем знаходження регіональної федерації футболу.

На цьому можливості стадіону щодо задоволення потреб на Збірну закінчились. Тому люб’язно прошу більше не закидувати яйцями зачинені віконця кас) На майбутнє будемо працювати над тим, аби Федерація Футболу виділяла для кас стадіону значно більшу квоту квитків. Не будемо забувати про те, що саме завдяки львівській підтримці Збірна України показує високі спортивні результати на Арені Львів!», – написав він.

Нагадаємо, вчора роздратовані фани перекрили дорогу і закидали яйцями каси «Арени Львів».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *