ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині суд покарав викрадача велосипеду та віконних решіток

|

Червоноградський міський суд призначив покарання – штраф та обмеження волі строком на один рік з іспитовим строком терміном на один рік для злочинця, котрий викрав велосипед та вісімнадцять віконних решіток. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

молодий злодій

Працівники Червоноградського міськвідділу міліції під час досудового розслідування встановили, що зловмисник, 26-річний мешканець Соснівки, 12 червня викрав з підїзду одного з будинків велосипед вартістю три тисячі гривень.

Також, 23 червня, чоловік викрав вісімнадцять міжповерхових віконних металевих решіток із чотирьох під’їздів одного з багатоквартирних будинків, вартістю 140 грн кожна. Соснівському комунальному підприємству таким чином були нанесені збитки на загальну суму 3500 грн.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України та ч.2 ст.185 (крадіжка вчинена повторно) КК України. Матеріали проваджень правоохоронці скерували на розгляд суду.

Під час судового засідання злодій визнав свою вину в  та уклав з потерпілими угоди про примирення  та відшкодування завданих матеріальних збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *