ОСТАННІ НОВИНИ

Горе-паркувальниця намагалася тиснути на поліцейських, щоби «замняти» справу

|

У Львові порушниця ПДР хотіла тиснути на поліцію «Дорожнім контролем Захід».Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

im578x383-11700679_1606455599622968_750610963923919004_o (1)

«На водія автомобіля Nissan Micra було складено протокол за те, що зупинилася на зупинці громадського транспорту. Події відбувалися 26 жовтня на проспекті Червоної Калини. Жінка від самого початку не погоджувалася виконувати прохання поліцейських. Зачинила авто, відмовилася надати документи та пішла. Патрульні дочекалися її. Жінка визнала, що порушила. На неї склали два протоколи – за порушення правил зупинки-стоянки та відсутність страхового полісу», – зазначили у поліції.

Порушення та спілкування з жінкою зафіксовані на камері патрульного.

«За кілька днів жінка прийшла на розгляд адмін.справи і привела з собою активістів з ДК ЗАХІД. Вони радили жінці, як змусити інспектора закрити справу і не штрафувати її. Однак, спроби тиску були марними», – зазначили у прес-службі поліції.

І додали, що доказів про порушення водія було достатньо. Відтак інспектор виніс постанову у справі про адміністративне правопорушення і два протоколи об‘єднанні в один. Тепер жінка має сплатити 425 гривень.

«Ми дуже просимо Вас, не користуватися послугами сумнівних організацій і не дослухатися до їхніх недоречних порад. Поліцейські при виявленні правопорушення чи при контакті з людиною, одразу вмикають відеозапис. Давайте дотримуватися правил дорожнього руху!», – наголошують поліцейські.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *