ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна Львівської області премогла на всеукраїнському турнірі з дзюдо

|

У Львівському палаці спорту «Україна» успішно відбувся ХХ ювілейний всеукраїнський турнір з дзюдо «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини – 2015». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національного олімпійського комітету України.

дзюдо

Учасниками цьогорічних змагання були 826 спортсменів різних вікових груп з 18 областей України (загалом 53 команди).

Організаторами заходу традиційно виступили управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Богатир» за підтримки обласного відділення НОК України, видавництва «Світ Дитини», ДТГО «Львівська залізниця», ПС «Україна», компанії «МакДональдз».

Генеральним партнером турніру стало ПАТ «Львівський холодокомбінат».

Особлива увага на «LVIV JUDO OPEN Світ Дитини» беззастережно приділяється поєдинкам серед наймолодших учасників, тому на цьогорічному турнірі усі спортсмени-учасники віком до 14 років і молодші були відзначені пам’ятними нагородами.

Відтак переможці та призери у наймасовіших категоріях серед дорослих, а цьогоріч це були спортсмени, які боролися у вагових категоріях 66 кг та 73 кг були відзначені ще й грошовими нагородами.

У загальнокомандному заліку переможцем стала збірна команда Львівської області, друге місце вибороли кияни, а третє місце розподілили між собою збірні Хмельницької та Волинської областей.

Фото: НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *