ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора через бойові дії поранення дістали п’ятеро воїнів АТО

|

Вчора, 3 листопада, бойовики активізувалися на лінії зіткнення. У результаті бойових дій було поранено 5 українських воїнів, загиблих нема. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

zsu_d49f1

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, всі епізоди порушення режиму тиші відбувалися в світлу пору доби.

Зокрема, на Луганському напрямку противник близько 20 хвилин вів вогонь зі стрілецької зброї в районі Луганської ТЕЦ у місті Щастя. Поблизу Трьохізбенки бойовики застосували гранатомет. В обох випадках стріляли з протилежного боку Сіверського Донця.

«На Донецькому напрямку епіцентром протистояння вчора були західні околиці Донецька на рубежі Авдіївка – Опитне – Піски. Бойовики застосовували стрілецьку зброю та гранатомети. Під Авдіївкою по наших позиціях працювали ворожі снайпери», – додав Лисенко.

Також, за його словами, вчора зафіксовано низку епізодів ведення провокативного вогню у бік українських позицій. Це відбулося на тих же рубежах оборони.

Водночас речник  адміністрації Президента України з питань АТО зазначив, що на Маріупольському напрямку вчора було спокійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *