ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зривають справу вбивць-азербайджанців

|

Судовий процес над убивцями львівського міліціонера на Сихові, яке фільмували на камеру, затягують. Убивці-азербайджанці та їхня «спільниця» – українка можуть відбутися мінімальним покаранням тож вдова готує звернення до прокуратури. Про це повідомляє подруга дружини убитого у спільноті «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

4

У суді натякнули, що якщо розголос справи не поновити то вбивці відбудуться мінімальним терміном покарання.

«Судовий процес тягнеться досі, а останні три місяці він просто «завис». То свідки не приходять, то перекладач ігнорує слухання. Крім того, мама загиблого вже оббігала усі інстанції, бо, виявляється, зі самого початку слідчий ще й неправильно кваліфікував цю справу. Всі структури по черзі футболять рідних, офіційними листами кивають одна на одну.

Зараз дружина готує звернення до київської прокуратури. Тим часом, в одному із судів їм по секрету сказали, що цю справу з місця можуть зрухати тільки журналісти. Інакше – вбивці відбудуться мінімальним покаранням», – йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв Львівський портал, у Львові вночі, 19 листопада 2014 року, до смерті забили хлопця,  знімаючи це на камеру.

Менше доби знадобилося працівникам міліції, щоб затримати трьох чоловіків (братів із Азербайджану – ред.), які побили 26-річного хлопця.

Потерпілий виявився працівником міліції. Від отриманих травм молодий правоохоронець помер у кареті швидкої допомоги. У нього залишилась дружина та малесенький син.

Фото: ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *