ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області «візьмуться» за штучні черги на кордоні

|

Губернатор Львівщини Олег Синютка доручив знайти винних у створенні штучних черг на кордоні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

top_photo_1446641128_360x270_3_0

Власне, сьогодні, 3 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка побував на території митного пропуску “Шегині-Медика”, де упродовж останнього періоду утворюються черги.

За результатами він доручив начальнику Львівської митниці ДФС Леву Прокіпчуку та керівнику Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимиру Єгорову провести службове розслідування та встановити винних у штучному створенні черг на українсько-польському кордоні, зокрема на пункті пропуску “Шегині – Медика”.

За словами Лева Прокіпчука, ситуацію працівники митниці частково врегулюють найближчим часом. “Уже сьогодні ми збільшимо чисельність особового складу митного пропуску на 4 штатні одиниці. Крім того, залучимо до десяти працівників на тимчасовій основі. Вони замінять тих людей, які зараз перебувають у відпустці. Також використовуватимемо для пропуску легкових транспортних засобів смугу, яку передбачено для руху автобусів. Звісно, цей засіб ми застосовуватимемо лише у час, коли автобусів не буде”.

Вже сьогодні відбудеться нарада за участі керівного складу митних постів “Мостиська” та “Краківець” щодо пришвидшення митного оформлення та митного контролю задля зменшення черг, які утворюються перед пунктами пропуску. У четвер, 5 жовтня, керівництво Львівської митниці ДФС та Мостиського прикордонного загону проведуть спільну нараду щодо згаданого питання.

Службове розслідування, за словами Лева Прокіпчука, розпочнеться уже нині. За його результатами будуть вжиті заходи реагування.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *