ОСТАННІ НОВИНИ

Тука заборонив продавати алкоголь військовим

|

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заборонив продаж алкоголю військовослужбовцям та людям у формі, передає Радіо Свобода.

«Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на період проведення антитерористичної операції, а також період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Сватова та Сватівського району заборонив своїм розпорядженням продаж військовослужбовцям та людям у військовій формі алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі (пиво, слабоалкогольні напої). Рішення ухвалене для зняття соціальної напруги та у зв’язку з недопущенням випадків травматизму, загибелі військовослужбовців і цивільного населення», – йдеться у повідомленні Луганської військово-цивільної адміністрації.

Як відомо, 29 жовтня о 19:35 у Сватові Луганської області на території польового складу ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони, де зберігаються близько 3 тисяч тонн боєприпасів, виникла пожежа з подальшою детонацією та розльотом уламків боєприпасів. Загинули двоє людей. Пізніше під завалами виявили тіла ще двох військових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *