ОСТАННІ НОВИНИ

Офіцери ЛьвДУВС навчають львів’ян прийомам самозахисту

|

У рамках ХІІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно DOCUdays UA у Львові організовали безкоштовні майстер-класи з самозахисту для усіх бажаючих. Перший захід відбувся вчора, 3 листопада, в музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького». Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі ЛьвДУВС.

самозахист

Навчали львів’ян основним прийомам самозахисту викладачі кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ: кандидат у майстри спорту з карате та рукопашного бою Андрій Гречанюк та кандидат в майстри спорту з боксу Богдан Музика. Асистували офіцерам ЛьвДУВС їхні вправні вихованці, курсанти  3-го курсу факультету.

самозахист1

Метою цього заходу є залучення мешканців міста до занять фізичною культурою та спортом, а також прагнення навчити їх бути впевненими у собі та зуміти постояти за себе у будь-якій критичній ситуації.

«У разі, коли вам не вдалось передбачити чи уникнути небезпечної ситуації, покинути місце, де на вас намагаються здійснили напад, навики самозахисту допоможуть вам понести менші втрати, або взагалі їх уникнути. Якщо у вас хочуть забрати мобільний телефон чи гроші, моя порада – краще віддайте. Проте якщо є серйозна ситуація, і вам дійсно потрібно боротись за своє здоров’я та життя, ми покажемо вам як правильно та ефективно чинити опір нападникові. Ці прийоми дуже прості, і водночас дуже ефективні», – звернувся до учасників заходу Андрій Гречанюк.

самозахист2

Організатори сподіваються, що набуті під час майстер-класу вміння, хоч і мінімальні, посилять спроможність людини захистити своє право на особисту недоторканність, приватність, а також вберегти своє життя та здоров’я від протиправних посягань з боку інших осіб.

Загалом, захід пройшов дуже жваво. Учасники уважно слухали усі поради досвідчених викладачів, а також отримали вичерпні відповіді на мільйон запитань. Нагадаємо, що другий майстер-клас відбудеться 6 листопада в музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» (м. Львів, вул. С. Бандери, 1). Початок о 12.00 год. Вхід вільний.

Фото: ЛьвДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *