ОСТАННІ НОВИНИ

Облдержадміністрація роздала грошові сертифікати медалістам І Європейських Ігор

|

У середу, 4 листопада, у Львівській ОДА урочисто відзначили чемпіонів та призерів Перших Європейських ігор 2015 року, які цього літа відбулись в столиці Азербайджану місті Баку. Дев’ять медалістів зі Львівщини та їх тренери отримали Почесні грамоти і подяки, а також грошові сертифікати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

нагороди медалістам

Нагороди кращим спортсменам Львівщини вручила заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак.

«Дуже приємно, що сьогодні є люди, які присвячують спорту своє життя і досягають таких висот. Цим ви вкотре доводите, що Львівщина є найкращою й у спортивних досягненнях. І нехай ці здобутки будуть лише початком перемог, які нас чекають поперед», – сказала Гримак.

нагороди медалістам1

Зазначимо, що атлети, котрі посіли перше місце на Європейських іграх, отримають з обласного бюджету по 25 тис грн, срібні призери – по 20 тис грн, а бронзові – 15 тис грн. Винагороду також виплатять і персональним тренерам цих спортсменів.

нагороди медалістам2

Нагадаємо, що на І Європейських іграх, які упродовж 12 – 28 червня тривали в місті Баку, національна збірна команда України здобула 46 нагород. У складі збірної України спортсмени зі Львівщини вибороли 11 медалей: 2 золоті, 3 срібні та 6 бронзових.

Загалом Україну на цьому престижному спортивному форумі континенту представляли 243 спортсмени у 19 видах спорту. Українські атлети посіли за кількістю здобутих медалей 6 місце, а за золотими нагородами – 8 місце серед 50 країн-учасниць.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *