На Жовківщині правоохоронці вилучили у жінки макову соломку

|

Працівники Жовківського райвідділу міліції 3 листопада вилучили у мешканки одного з сіл району півтора кілограми макової соломки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

60120_1

Макову соломку та пристрій для її подрібнення 56-річна непрацююча жінка зберігала у підсобному приміщенні. За цінами «чорного» ринку вартість вилученої наркотичної речовини становить п’ять тисяч гривень. Раніше зловмисниця вже притягувалась до кримінальної відповідальності за посів та вирощування снотворного маку.

«Вилучену макову соломку та пристрій для подрібнення із залишками наркотичної речовини працівники Жовківського райвідділу міліції направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України у Львівській області», – повідомив начальник управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Білоус.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Жінці загрожує до трьох років тюрми.

Триває досудове розслідування.

Фото: zakarpattya.net.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *