ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік може втретє сісти до в’язниці через «Нокію»

|

Дрогобицькі правоохоронці підозрюють рецидивіста у крадіжці мобільного телефону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

нокiа

В одному із сіл Дрогобицького району на вулиці 42-річний місцевий мешканець побачив юнака, що йшов йому назустріч. Він зупинив перехожого та поцікавився, котра година.

Той, не підозрюючи лихого, дістав мобільний телефон. Побачивши «Нокію», зловмисник вдарив юнака в обличчя. Допоки той намагався оговтатись, вирвав телефон і втік. Та невдовзі у будинок, де мешкає грабіжник, завітали працівники міліції. Речовий доказ було вилучено, тож чоловік навіть не став заперечувати свою причетність до злочину.

Раніше він уже мав проблеми з законом. У 1997 році був позбавлений волі на сім років за вчинення розбійного нападу. Відбувши покарання, певний час утримувався від протиправних діянь. Та у червні цього року знову постав перед судом. За крадіжки отримав три роки позбавлення волі. Однак, це не зупинило чоловіка і він скоїв черговий злочин.

Працівники слідчого відділення Дрогобицького міськвідділу міліції оголосили зловмиснику про підозру та відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *