ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили мешканку Стрийщини, що вирощувала коноплю

|

Працівники Стрийського міського відділу міліції, 2 листопада, виявили на горищі будинку мешканки одного з сіл району 29 рослин коноплі. Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Рослини 51-річна жінка вирощувала на своїй присадибній ділянці, а висушувала та зберігала – на горищі будинку. Там правоохоронці і виявили під час санкціонованого обшуку 29 культивованих рослин, кожна більше двохметрів заввишки.

«Також працівники міліції виявили саморобний пристрій для куріння із залишками наркотичної речовини. Цей пристрій та рослини ми скерували на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області», – розповів начальник міліції громадської безпеки Стрийського міського відділу міліції підполковник міліції Іван Клонцак.

За цим фактом проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Фото: psyplants.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *