ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращою спортсменкою Львівщини стала Валерія Пермикіна

|

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації і членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками жовтня 2015 року представницю львівської школи сучасного п’ятиборства Валерію Пермикіну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-сдлужбі Львівської ОДА.

п'ятиборство

Цим почесним званням Валерію Пермикіну вшанували за здобуття бронзової медалі у командних змаганнях з сучасного п’ятиборства VІ Всесвітніх ігор серед військовослужбовців, які тривали упродовж 2-10 жовтня у Республіці Корея.

З результатом 3 487 очок збірна команда України з сучасного п’ятиборства в складі Валерії Пермикіної, Вікторії Терещук та Анастасії Спас в командних змаганнях на цьому престижному спортивному форумі вибороли бронзові нагороди.

Загалом у VІ Всесвітніх іграх серед військовослужбовців взяли участь збірні команди 58 країн світу, а українські атлети здобули 5 золотих, 9 срібних та 12 бронзових медалей, посівши у загальнокомандному заліку 10 місце.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *