ОСТАННІ НОВИНИ

Найдивніші домашні улюбленці львів’ян. Рейтинг

|

У наш час важко когось здивувати собакою породи хаскі або шиншилою. Але серед українців є поціновувачі і більш оригінальних та екзотичних тваринок. Ми скористалися онлайн-сервісом приватних оголошень OLX та дізналися, яких незвичайних істот сьогодні можна придбати на Львівщині.

lviv4

У Львівській області представлено більш ніж 7 000 активних оголошень у категорії «Тварини». При цьому найдорожчою покупкою за  минулий місяць стала корова породи гольштинофріз за 23 000 грн. Незвичайних улюбленців обирають 2,4% покупців ресурсу. Серед популярних запитів по області: хаскі, шиншила, сфінкс, черепаха.

Тримати вдома екзотичних тварин може бути досить складно, головне — приділяти вашому улюбленцю достатньо уваги та дотримуватися усіх правил і порад щодо догляду за ним.

Пропонуємо вам топ-10 найнезвичайніших і найдорожчих тварин, яких можна придбати у Львівському регіоні:

  1. Якщо ви не готові витрачати багато часу на домашнього улюбленця або ж розміри вашої квартири дозволяють поставити на полицю лише акваріум чи тераріум, то є можливість придбати собі з десяток мадагаскарських шиплячих тарганів. Продавець пропонує або одну особину за 30 грн, або, якщо від 10 штук — по 10 грн кожну.

тарган

lviv2

  1. Більш цікавий варіант — домашній бурундук, «здоровий, гарний, молодий, активний», дуже любить увагу. Така тваринка буде чудовим другом для ваших дітей. Коштує бурундук 1 200 грн.

 

  1. Ми всі звикли, що лисиця — це дика тварина, яка ховається від людей у лісах. Але існують і домашні лиси, які можуть жити в квартирі. Правила догляду за ними ті ж самі, що й для котів чи собак. Молодий лис стане вашим за 1 500 грн.lviv3

 

  1. Більш меланхолічний єменський хамелеон (1 800 грн) стане справжньою прикрасою вашого дому. «Харчується живим зоофобусом, кокосовими тарганами та цвіркунами (можна знайти в зоомагазинах, коштує недорого). Годувати один раз у три дні. Здоровий. Активний. Довжина — 35 см з хвостом».

lviv4

  1. Звертати на себе увагу на прогулянці із вами буде домашня ласка (або фретка). Ця тваринка досить добре почуває себе в умовах квартири, але потребує багато уваги, оскільки є дуже активною та допитливою. Придбати ласку можна за 2 000 грн.

lviv5

  1. Хамелеон недостатньо оригінальний? Тоді оберіть нільського варана (8 500 грн). Враховуйте, що йому знадобиться тераріум об’ємом від 75 літрів із різноманітним наповненням (кора дерев, тирса, каміння) та лампи, які підтримуватимуть необхідну температуру. Варан харчується м’ясом і комахами, до того ж час від часу йому необхідно давати вітаміни.
  2. Дуже красивий і граціозний плямистий олень — справді цікавій вибір для тих, хто проживає за містом. Тварину можна тримати у невеличких загонах. Оленя легко приручити й утримувати. Ціна — 12 000 грн.
  3. Смарагдовий пітон $650 (~15 600 грн) — справжня екзотика для українців. Ми звикли, що зазвичай колір шкіри таких холоднокровних — коричневий, але особини смарагдового пітона на п’ятому місяці життя стають яскраво зеленими. В неволі вони можуть прожити до 15 років і виростають до 2 м завдовжки.
  4. Звісно, не можна оминути увагою і птахів. Цей червонолобий амазон жовтої мутації ($2 000 (~48 000 грн)) — екзотична знахідка для тих, хто цікавиться папугами. У природних умовах проживає у Південній Америці, харчується різними фруктами, горіхами, навіть кавовими зернами.

lviv6

  1. І, нарешті, найдорожча пропозиція на ресурсі — спортивний кінь за $5 000 (~120 000 грн). «Мерин, 12 років, врівноважений характер, був у збірній Україні з триборства, призер. Може стати чудовим учбовим конем».

lviv7

Не важливо, мешкаєте ви у міській квартирі чи за містом, на OLX ви зможете знайти будь-якого пухнастого чи лускатого друга, який зробить ваше життя цікавішим.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *