ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк анонсував ухвалення «доленосних для країни законів»

|

Наступного тижня парламент має ухвалити доленосні для країни закони. Для цього необхідна політична єдність і відповідальність. Про це сказав у «10-ти хвилинах» прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, інформує УНІАН.

Яценюк tsn.ua

Яценюк нагадав, що на порядку денному парламенту, який почне роботу наступного тижня, «стоять доленосні закони для української держави».

«Нам треба прийняти бюджет на наступний рік. І позиція уряду така: бюджет повинен прийматися одночасно з податковою реформою, а не навпаки», – зазначив Яценюк.

Також прем’єр-міністр наголосив на необхідності завершити ухвалення законів щодо запровадження безвізового режиму для громадян України з метою поїздок до Європейського Союзу.

«Нам потрібно нарешті розпочати процес прозорої і чесної конкурентної приватизації в країні», – зазначив він.

Окрім того, за словами Яценюка, необхідно ухвалити нову радикальну судову реформу в Україні, позбавити Генеральну прокуратуру функцій слідства і створити нове незалежне Державне бюро розслідувань.

«Таких пріоритетних завдань у нашої держави є надто багато. І від наших спільних дій залежить наш подальший успіх. Чим сильніші ми, чим більш ми об’єднані і впевнені в правильності наших кроків, тим кращий результат буде для країни і для кожного українця», – наголосив Яценюк.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *