ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові рецидивіст обікрав платну стоянку

|

Сьогодні, 2 листопада, львівські патрульні затримали рецидивіста, що покрав зеркала у автомобілів на платних стоянках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

зеркала

До патрульних, близько 5.00 год. 2 листопада, надійшов виклик від охоронців платної автостоянки на вулиці Сотника Панаса (Рясне), що вони закрили агресивного чоловіка в своєму вартовому будиночку.

За словами охоронців, зловмисник втікав від них і погрожував силою. Також він розповідав, що  є майстром спорту. Коли екіпаж прибув на місце, у чоловіка за пазухою було три виколупаних автомобільних дзеркала. Поліція одразу знайшла автомобіль з якого їх викрадено. Однак, у цьому гаражному кооперативі більше не було понищених автомобілів. Було прийняте рішення, оглянути решта паркінгів. На одному з них, попри те, що охоронець заперечував можливість крадіжки, таки знайшли ще два автомобіля без дзеркал.

Зловмисник зняв дзеркала з автомобілів: MERCEDES Vito, Volkswagen T4 , Volkswagen T5. Спочатку затриманий розповідав, що брат побив на своєму авто дзеркало і він вирішив йому допомогти, однак з’ясувалося, що насправді брат займається ремонтом таких автомобілів і крадій вирішив підзаробити.

Чоловік вже відсидів у місцях позбавлення волі шість з половиною років, намагався викликати жалість у патрульних – дитиною та дружиною. При ньому був ліхтарик, ніж та рулетка.

Чоловік був стані алкогольного сп’яніння – 0.89 проміле. Тепер затриманим займаються слідчі.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *