ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують проект, присвячений проблематиці виховання дітей в інтернатах

|

У Львові відбудеться презентація соціально-культурного проекту «Відкриваємо двері дітям», який присвячений проблематиці виховання дітей в інтернатних закладах. Соціально-культурний проект «Відкриваємо двері дітям» – це спроба мистецькими засобами привернути увагу суспільства до проблеми виховання дітей в інтернатах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

інтернат times.cv.ua

Українці усвідомили необхідність кардинальних змін у собі та у своїй державі. Але зміни мають пронизувати усі сфери життя. Особливо – життя дітей, які отримають від нас згодом оновлену країну. Інтеграція до європейської спільноти неможлива без визнання наявних проблем і впровадження стандартів для допомоги тим, хто її потребує.

«Ми маємо усвідомити необхідність докорінних змін – забезпечити рівні права всім дітям і надати їм можливість зростати в середовищі любові та турботи.

У той час, як суспільство подарувало собі відчуття свободи, 80 тисяч дітей досі замкнені в інтернатах без можливостей для реалізації своїх прав і потенціалу. Громадянська кампанія

«Відкриваємо двері дітям», що стартувала в Україні 2013 року, покликана змінити цю ситуацію – консолідувати зусилля громадянського суспільства заради впровадження системних змін в соціальній політиці, що призведуть до відмови від інтернатного догляду дітей. Держава складається з громадян, а отже, кожен з нас має усвідомити відповідальність за долі тисяч дітей», – наголошують організатори проекту.

Проект триватиме з 13 по 22 листопада у Музеї Ідей (вул. Валова, 18А). Відкриття 13 листопада о 16:00 год.

Фото: times.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *