ОСТАННІ НОВИНИ

У Кам’янці-Бузькій врешті затримали "недоторканого" вбивцю

|

У Кам’янко-Бузьку правоохоронці врешті решт затримали чоловіка, що убив свого знайомого та ледь не лишився непокараним. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

вбивство

У Кам’янко-Бузький райвідділ міліції, 24 жовтня о 04.10 надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що у приймальний покій місцевої центральної районної лікарні доставлено тіло 23-річного місцевого мешканця Ігоря Масловського.

Виїздом на місце події слідчо оперативної групи встановлено, що о 01.25, у одному з кафе-барів, розташованому у центрі міста Кам’янко-Бузька,потерпілому завдав удару кулаком у шию 22-річний місцевий мешканець. За якийсь час хлопець помер.

Тіло загиблого було відправлено на судово-медичну експертизу, яка більше двох тижнів не могла встановити причину смерті. Родичів загиблого це неабияк турбувало, адже на відео з камер спостереження було чітко видно, що саме від удару помер хлопець.

Після того, як справу почали висвітлювати журналісти, експертиза раптом дуже оперативно встановила, що: «…причиною смерті стала рефлекторна зупинка серцевої діяльності, внаслідок тупої закритої травми шиї, що спричинена ударом тупого твердого предмету  (кулака людини) в ділянку шиї зліва».

Взявши до уваги дані, отримані під час досудового розслідування, а також висновки судово-медичної експертизи, 31 жовтня правоохоронці перекваліфікували кримінальне провадження, відкрите за фактом смерті потерпілого, на ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У той самий день чоловіку, котрий наніс потерпілому удар у шию, було оголошено про підозру в скоєнні цього злочину та затримано згідно ст.208 КПК України. Зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строквід семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

На фото момент вбивства
Відео: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *