ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині будуть популяризувати духовну спадщину  Шептицьких

|

В рамках Року Шептицьких на Львівщині відбудеться серія духовно-просвітницьких заходів для молоді. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

IMG_3603-1

Протягом  листопада молодіжні громадські організації Львівщини об’єднуються з метою проведення в районах області духовно-просвітницьких заходів у рамках відзначення Року Андрея Шептицького та Климентія Шептицьких, які своїм прикладом та невтомною працею добивалися, щоб наш край був багатий, а народ сильний духом та сповнений любов’ю до своєї Батьківщини.

Як запевняють у прес-службі ЛОДА, молодь сьогодні особливо потребує духовних лідерів як прикладів для наслідування, тому розповіді про видатних людей нашого народу допоможуть сформувати любов до Бога та своєї Держави. Андрей та Климентій Шептицькі поклали свої зусилля на розвиток нашої країни, усіляко сприяли моральному та духовному розвитку молоді та заохочували її до активної участі у житті держави, церкви та власного народу.

Мета цих заходів – популяризація імені та духовної спадщини найвизначніших церковних діячів XX століття Митрополита Андрея та Климентія Шептицьких серед молоді.

Перший з таких заходів відбудеться 3 листопада 2015 року в с. Березина Миколаївського району. Наступні заходи відбудуться: 5 листопада – м. Стрий; 6 листопада – смт. Розділ; 7 листопада – м. Золочів; 8 листопада – с. Станківці; с. Тужанівці Миколаївського району

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *